Poročna fotografija - Jure Viltužnik

/

Z fotografijo se nekoliko resneje ukvarjam od leta 2008, ko sem poprijel za fotografsko gradivo. Sprva mi je fotografija predstavljala le hobi v katerem sem našel svoj notranji mir in v katerem sem neizmerno užival. Takrat se mi niti sanjalo ni, da bom nekega dne nudil fotografske storitve. Sedaj ko vstopam že v svojo osmo poročno sezono težko verjamem, da je to sploh res in sem na to res ponosen. Neprestana želja po napredku me ni ustavila še do danes. Kot mnogi se tudi sam mnenja, da se človek uči vso življenje in tega se držim v zasebnem življenju kot na poslovnem področju - fotografiji. Neprestano vlagam v znanje. Sem sam sebi največji kritik in sem mnenja, da se vedno da narediti še boljše. Nikoli ne odstopam od svojih meril, katera pa so postavljena kar visoko.

Kot poročni fotograf nosim veliko odgovornost in tega se še kako zavedam. Poroke se ne da ponoviti, čustva tistega dne se ne da zaigrati zato se vedno trudim po svojih najboljših močeh. Kadar se name obračajo ljudje, ki so dobili priporočilo od prijateljev, znancev takrat vem da delam stvari pravilno in to me najbolj osrečuje in me motivira za v naprej. Zadovoljstvo strank mi pomeni največ.

Pri poročni fotografiji me najbolj navdihuje: iskrena čustva, zaljubljenost, ljubezen, naklonjenost drug drugemu, skromnost in pa pristnost.

Poročna fotografija | Jure Viltužnik Poročna fotografija | Jure Viltužnik Poročna fotografija | Jure Viltužnik

@Jure Viltužnik| INFO@JUREVILTUZNIK.COM| +386 31 720 362

COPYRIGHT © 2015 JURE VILTUZNIK